ELAPSED TIME: COUNTING

MINUTES

DATE:

WORKSHEETS.SCHOOL

Write the amount of time that has passed for each set of times below.

times below.		
Example: 6:20 p.m.	8:30 p.m.	2 hours 10 mins
1) 8:20 a.m	10:40 a.m.	2 hrs 20 mins
2) 7:50 p.m.	11:50 p.m.	4 hrs
3) 10:25 a.m.	3:45 p.m	5 hrs 20 mins
4) 6:25 p.m.	9:20 p.m.	2 hrs 55 mins
5) 8:55 a.m.	6:15 p.m.	9 hrs 20 mins
6) 3:50 p.m.	8:10 p.m.	4 hrs 20 mins
7) 10:40 a.m.	10:35 p.m.	11 hrs 55 mins
8) 12:55 a.m.	3:25 a.m.	2 hrs 30 mins
9) 8:20 a.m.	10:15 a.m.	1 hr 55 mins
10) 10:20 a.m.	8:50 p.m.	10 hrs 30 mins
11) 9:15 p.m.	2:30 a.m.	5 hrs 15 mins
12) 10:10 p.m.	7:20 a.m.	9 hrs 10 mins