ELAPSED TIME: HOW MUCH TIME HAS PASSED? NAME: **DATE:** Write the amount of time that has passed for each set of times below. Example: 6:00 p.m. 11:00 p.m. 5 hours 1) 7:00 a.m 10:00 a.m. 2) 8:00 a.m. 12:00 p.m. 4 hrs4 hrs 6 hrs 3) 10:00 a.m. 4:00 p.m. 5 hrs 30 mins 4) 4:00 p.m. 9:30 p.m. 9 hrs 5) 11:30 a.m. 8:30 p.m. 6) 3:30 p.m. 6:30 p.m. 3 hrs 7) 1:00 a.m. 12:00 p.m.

7) 1:00 a.m. 12:00 p.m. 11 hrs. 8) 10:00 p.m. 3:00 a.m. 5 hrs. 9) 5:30 a.m. 12:00 p.m. 6 hrs 30 mins 10) 3:00 a.m. 8:30 a.m. 5 hrs 30 mins 11) 9:00 p.m. 4:30 a.m. 7 hrs 30 mins

12) 4:30 p.m. 2:00 a.m.

